Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Deniz Terli timmert aardig aan de weg. De Rotterdamse toonde haar werk al in en voor The New York Times, Mercedes Benz Fashion Week, VOGUE Talent. Haar schoenen figureerden zelfs in The Hunger Games, een van ’s werelds meest succesvolle filmfranchises. Ze doet mee aan wedstrijden, komt in finales en wint vaak ook nog eens. Natuurlijk is er een keerzijde. Ze zegde onlangs haar atelier op. Kwestie van vaste lasten zo laag mogelijk houden. Bovenstaande namen zijn indrukwekkend, een villa betaal je er blijkbaar nog niet mee. De dag nadat haar werkruimte aan huis was geïnstalleerd, spraken wij met schoenontwerper Deniz Terli.

 

portret12k
Deniz Terli Beeld door: beeld: Floor Margarita Cornelisse

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Dore van Duivenbode

Dore van Duivenbode

Dore van Duivenbode (1985) is freelance journalist voor print media, online en voor televisie.
Zij maakt portretten, reportages en documentaires voor onder meer NRC, Vrij Nederland, VPRO, IFFR en RTV Rijnmond.

Profiel-pagina
Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse (1978) studeerde Industriële Vormgeving aan the Design Academy Eindhoven en Masters Vrije Kunsten op het St. Joost Breda. Momenteel runt zij RUIM, een projectbureau voor Directe Kunst (www.fam-ruim.nl) en is ze als zelfstandige werkzaam in datzelfde vakgebied (www.devraag.info).

Profiel-pagina