Ga naar de inhoud

Deniz Terli: "Mijn schoenen hebben sexappeal" — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

In samenwerking met Rdamse Nieuwe portretteert Vers Beton jonge, Rotterdamse ondernemers. Wie zijn ze, wat doen ze? Dore van Duivenbode sprak met Deniz Terli, schoenontwerpster met succes tot in Hollywood.

Deniz Terli timmert aardig aan de weg. De Rotterdamse toonde haar werk al in en voor The New York Times, Mercedes Benz Fashion Week, VOGUE Talent. Haar schoenen figureerden zelfs in The Hunger Games, een van ’s werelds meest succesvolle filmfranchises. Ze doet mee aan wedstrijden, komt in finales en wint vaak ook nog eens. Natuurlijk is er een keerzijde. Ze zegde onlangs haar atelier op. Kwestie van vaste lasten zo laag mogelijk houden. Bovenstaande namen zijn indrukwekkend, een villa betaal je er blijkbaar nog niet mee. De dag nadat haar werkruimte aan huis was geïnstalleerd, spraken wij met schoenontwerper Deniz Terli.

 

portret12k
Deniz Terli beeld: Floor Margarita Cornelisse

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam