Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

 

Portret Harry Hamelink
Portret Harry Hamelink

Er zijn weinig festivaldirecteurs zo onlosmakelijk verbonden met hun festival als Harry Hamelink met Motel Mozaïque. Hij bedacht het festival, voerde het uit en staat al veertien jaar aan het roer van één van Rotterdams succesvolste exportproducten. In anderhalf decennium is Rotterdam enorm veranderd. In 2001 moest Hamelink zijn stad nog verkopen, inmiddels is 010 booming business. Culturele betweters willen nog wel eens kritisch zijn op zijn festival. Hoe zit het met de rol van het festival in de Rotterdamse popprogrammering? En de komst van het nieuwe podium Annabel? Kortom, het grote Harry Hamelink-interview.

MarcelKollen-HarryHamelink-20-03-2015 (1 van 1)
Portret Harry Hamelink Beeld door: beeld: Marcel Kollen

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
Marcel Kollen

Marcel Kollen

Marcel Kollen (1972) is een Rotterdamse fotograaf. Hij legt graag het dagelijks leven vast: straattaferelen, verlaten landschappen of eenzame wandelaars. In 2014 maakte hij het boek ‘Off Rotterdam’ over Rotterdamse muzikanten. Rotterdam voelt voor hem na lange reizen als thuis. Hij houdt van de duidelijkheid van Rotterdammers en de positieve vibe van de laatste jaren.

Profiel-pagina