Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton wil met jou, de lezer, in gesprek om zo tot een beter verdienmodel te komen. Hieronder daarom een oproep!

Doneren!
Doneren!

Vers Beton ontwikkelt een verdienmodel om verder te kunnen professionaliseren. We verkennen daarbij verschillende gebieden. Eén daarvan is ons ‘Stortersmodel’, waarbij wij lezers vragen om een schenking. Hierover willen we met jou, de Vers Betonlezer en -volger, van gedachten wisselen.
Ons onderzoeksteam wil weten hoe we onze achterban om geld kunnen vragen en wat de valkuilen zijn. De gesprekken vinden plaats in de vorm van een interview van 45 minuten. Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Nienke Binnendijk op [email protected].

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

2d38c04bd249ad4f0720a4736b231294

Hilde Westerink

Uitgever

Hilde Westerink (1979) is uitgever en zakelijk leider van Vers Beton. Hilde kan van alles een beetje, maar veel balletjes in de lucht houden is haar specialiteit. Haar eerste publicatie ooit was een zine: Riot Grrrl Europe #1.
[email protected]

Profiel-pagina