Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Om volledig te zijn: het college stemt in met het benodigde krediet, de wijziging van het bestemmingsplan en het definitieve ontwerp van het project. Overigens bleek al direct dat Leefbaar Rotterdam verdeeld blijft over de kwestie.

De RRKC klinkt in zijn afgewogen reactie behoorlijk sceptisch. Wie een beetje tussen de regels doorleest kan concluderen dat dit belangrijke adviesorgaan nog veel beren op de weg ziet, en ook de onderbouwing ten dele mist.

“Het bevreemdt de RRKC dat deze cijfers – toen zij bekend werden – niet alsnog gecommuniceerd zijn. Maar de RRKC hoopt vooral dat daarmee de vele aannames in de plannen voor het collectiegebouw, zoals die over bezoekersaantallen, economische spin-off en het aantal verzamelaars dat zich voor langere tijd aan het depot wil verbinden, nu beter zijn onderbouwd. Dat is essentieel om het collectiegebouw duurzaam voor de toekomst te maken. De RRKC kijkt uit naar de onderzoeken die deze aannames onderbouwen, zodat de RRKC een geactualiseerd advies kan uitgeven en de gemeente alsnog goed is geïnformeerd.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal (1982) is schrijver en spreker. Geboren op een zondag in het Havenziekenhuis, zoon van Crooswijk. Neuroot en berucht onhandig. Laat geen servies in zijn nabijheid slingeren.

Profiel-pagina