Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Vers Beton x Bolster
Vers Beton x Bolster

Over Bolster

Bolster is een nieuw Rotterdams online bureau dat werkt voor organisaties die een actieve rol spelen in het publieke domein. Het is gespecialiseerd in de combinatie van online communicatie en website-ontwikkeling. Oprichter Jaap Stronks wil met dit samenwerkingsverband een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het Rotterdamse journalistieke landschap op internet.

Over deze samenwerking

Voor Vers Beton is dit partnerschap een belangrijke stap naar de verdere professionalisering van het platform. Het brengt ons dichter bij een verdienmodel dat ons minder afhankelijk maakt van vrijwilligers. Dit doen we onder andere door partnerschappen aan te gaan. Zo willen we uitgroeien tot een heus Rotterdams journalistiek productiehuis.

Florian Schroiff, mede-oprichter van Vers Beton, heeft de site altijd in zijn spaarzame vrije tijd gebouwd en onderhouden. Dankzij zijn nieuwe werkgever Bolster is er nu alle ruimte om de digitale vernieuwing van Vers Beton in een hoger tempo door te voeren. Daar gaat u als lezer ook zeker wat van merken! Naast verbetering van de website zal Bolster ons verder ondersteunen op het gebied van online uitgeefstrategieën. Zo zijn we nog beter op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied.

Lancering nieuwe website

Bolster werkt as we speak keihard aan de nieuwe website en op vrijdag 15 mei 2015 is de lancering. Zet deze datum alvast in je agenda, want je bent van harte uitgenodigd om dit feestelijke moment bij te wonen van 17 tot 21 uur in Worm. Meer info over het programma zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Partner worden van Vers Beton?

In januari hebben we al aangekondigd dat AIR de sectie Architectuur & Stadsontwikkeling van Vers Beton ondersteunt en nu verwelkomen wij Bolster als nieuwe partner. Wil je meer weten over de mogelijkheid om partner te worden van Vers Beton? Neem gerust contact op met Eeva Liukku ([email protected]) of Hilde Westerink ([email protected]).

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Eeva Liukku

Eeva Liukku

Hoofdredacteur

Eeva Liukku (Rotterdam, 1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
[email protected]

Profiel-pagina
2d38c04bd249ad4f0720a4736b231294

Hilde Westerink

Uitgever

Hilde Westerink (1979) is uitgever en zakelijk leider van Vers Beton. Hilde kan van alles een beetje, maar veel balletjes in de lucht houden is haar specialiteit. Haar eerste publicatie ooit was een zine: Riot Grrrl Europe #1.
[email protected]

Profiel-pagina
versbeton 1175

Ties Joosten

Ties Joosten (1984) woonde in Leuth, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam voordat hij Rotterdam kwam ontdekken. Hij studeerde Geschiedenis en Journalistiek, was adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton.

Profiel-pagina