Ga naar de inhoud

Vers Beton heeft er een nieuwe partner bij: Bolster!

Vanaf deze week heeft Vers Beton er een nieuwe partner bij, die ons gaat ondersteunen op het gebied van techniek en uitgeefstrategie: Bolster! Met dank aan Bolster lanceert Vers Beton op 15 mei 2015 een geheel vernieuwde website.

Vers Beton x Bolster
Vers Beton x Bolster

Over Bolster

Bolster is een nieuw Rotterdams online bureau dat werkt voor organisaties die een actieve rol spelen in het publieke domein. Het is gespecialiseerd in de combinatie van online communicatie en website-ontwikkeling. Oprichter Jaap Stronks wil met dit samenwerkingsverband een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het Rotterdamse journalistieke landschap op internet.

Over deze samenwerking

Voor Vers Beton is dit partnerschap een belangrijke stap naar de verdere professionalisering van het platform. Het brengt ons dichter bij een verdienmodel dat ons minder afhankelijk maakt van vrijwilligers. Dit doen we onder andere door partnerschappen aan te gaan. Zo willen we uitgroeien tot een heus Rotterdams journalistiek productiehuis.

Florian Schroiff, mede-oprichter van Vers Beton, heeft de site altijd in zijn spaarzame vrije tijd gebouwd en onderhouden. Dankzij zijn nieuwe werkgever Bolster is er nu alle ruimte om de digitale vernieuwing van Vers Beton in een hoger tempo door te voeren. Daar gaat u als lezer ook zeker wat van merken! Naast verbetering van de website zal Bolster ons verder ondersteunen op het gebied van online uitgeefstrategieën. Zo zijn we nog beter op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied.

Lancering nieuwe website

Bolster werkt as we speak keihard aan de nieuwe website en op vrijdag 15 mei 2015 is de lancering. Zet deze datum alvast in je agenda, want je bent van harte uitgenodigd om dit feestelijke moment bij te wonen van 17 tot 21 uur in Worm. Meer info over het programma zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Partner worden van Vers Beton?

In januari hebben we al aangekondigd dat AIR de sectie Architectuur & Stadsontwikkeling van Vers Beton ondersteunt en nu verwelkomen wij Bolster als nieuwe partner. Wil je meer weten over de mogelijkheid om partner te worden van Vers Beton? Neem gerust contact op met Eeva Liukku ([email protected]) of Hilde Westerink ([email protected]).

Al 2 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam