Ga naar de inhoud

Vers Beton presenteert poppodium-docu en paneldiscussie op Motel Mozaique

Moet Rotterdam nu wel of geen nieuw poppodium krijgen? Vers Beton maakte de documentaire ‘Een generatie zonder poppodium’, die op 11 april tijdens Motel Mozaïque in de Rotterdamse Schouwburg vertoond wordt. Na afloop organiseren we bovendien een paneldiscussie met enkele hoofdrolspelers uit de Rotterdamse popsector.

Te gast zijn o.a. Hajo Doorn (WORM), Fiona Fortuin (Noisey) en Paul van Oort (cultureel ondernemer). Onze Fay van der Wall treedt op als moderator. De toegang is gratis. Klik jezelf aanwezig op Facebook, binnenkort maken we daar de rest van onze gasten bekend.

Een generatie zonder poppodium: documentaire + paneldiscussie

Datum: 11 april
Tijd: 14:00
Locatie: Rotterdamse Schouwburg (hal)
Entree: gratis

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam