Ga naar de inhoud

De Beste Stuurlui: Zoek het maar uit in de zorg — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Stuurman en huisarts Nabil Bantal ziet met eigen ogen hoe de zorg verschraalt. Hoe het verder moet? Hij moet het maar uitzoeken. Maar wel met minder, ja?

DeBesteStuurlui_Nina_feb2015
De Beste Stuurlui beeld: Nina Fernande

Al één reactie — discussieer mee!

 • Ik ken een hoop mensen die stage willen lopen in de zorg. Allemaal gratis medewerkers. Geen een krijgt een plaats aangeboden. Kennelijk wil de zorgsector zelf geen zorg verlenen. Als je geeneens vrijwilligers en stagiairs wilt inzetten, dan werp je je eigen drempels op. Dat is gewoon tegenwerking vanuit de sector zelf. Als ze gratis hulp links laten liggen, hoeft er logischerwijs ook geen geld naartoe. Dan is geld niet het probleem. Dan is dat gezeur tegen bezuinigingen gewoon een ordinaire machtsstrijd. De directeur wil grotere budgetten vanwege zn aanzien en positie. Met zorg zelf heeft het niks te maken.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam