Ga naar de inhoud

De Beste Stuurlui: Zoek het maar uit in de zorg — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Stuurman en huisarts Nabil Bantal ziet met eigen ogen hoe de zorg verschraalt. Hoe het verder moet? Hij moet het maar uitzoeken. Maar wel met minder, ja?

DeBesteStuurlui_Nina_feb2015
De Beste Stuurlui beeld: Nina Fernande

Al één reactie — discussieer mee!

 • Ik ken een hoop mensen die stage willen lopen in de zorg. Allemaal gratis medewerkers. Geen een krijgt een plaats aangeboden. Kennelijk wil de zorgsector zelf geen zorg verlenen. Als je geeneens vrijwilligers en stagiairs wilt inzetten, dan werp je je eigen drempels op. Dat is gewoon tegenwerking vanuit de sector zelf. Als ze gratis hulp links laten liggen, hoeft er logischerwijs ook geen geld naartoe. Dan is geld niet het probleem. Dan is dat gezeur tegen bezuinigingen gewoon een ordinaire machtsstrijd. De directeur wil grotere budgetten vanwege zn aanzien en positie. Met zorg zelf heeft het niks te maken.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures