Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Tijdens de grote finale van Vers Geluid, het radioprogramma voor de dwarsdenkende Rotterdammer van Vers Beton en Tegengeluid, ging het er wild aan toe. Niet minder dan 10 dwarsdenkers kwamen langs in de studio van Open Rotterdam om hun idee te pitchen. Je hoort onder meer plannen voor coöperatieve windmolens, ombouw van kantoren tot appartementen, speeltuinen voor volwassenen, complimenten verzamelen op een landkaart, radicaal tuinieren én een roltrap over de Erasmusbrug.
Bovendien vertelt Vincent Cardinaal in zijn column over zijn avonturen als copywriter voor de IS, deelt Vers Beton-hoofdredacteur Eeva Liukku haar revolutie voor ambtenaren en laat Celeste Boddaert de man op straat vertellen over hun liefde voor communisme, het uitroeien van extremisten en het organiseren van een vredesdemonstratie.
Echt hoor!

Kom vrijdag 19 juni naar de Dwarsdenken voor Dummy's-avond in Arminius!

Ook zo'n dwarse denker worden?

Hup, klikken, kaarten bestellen, superleuk!

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont op Kop van Zuid. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina