Ga naar de inhoud

Luister terug: Vers Geluid met de meest dwarse ideeën van Rotterdam — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Tijdens de grote finale van Vers Geluid, het radioprogramma voor de dwarsdenkende Rotterdammer van Vers Beton en Tegengeluid, ging het er wild aan toe. Niet minder dan 10 dwarsdenkers kwamen langs in de studio van Open Rotterdam om hun idee te pitchen. Je hoort onder meer plannen voor coöperatieve windmolens, ombouw van kantoren tot appartementen, speeltuinen voor volwassenen, complimenten verzamelen op een landkaart, radicaal tuinieren én een roltrap over de Erasmusbrug.
Bovendien vertelt Vincent Cardinaal in zijn column over zijn avonturen als copywriter voor de IS, deelt Vers Beton-hoofdredacteur Eeva Liukku haar revolutie voor ambtenaren en laat Celeste Boddaert de man op straat vertellen over hun liefde voor communisme, het uitroeien van extremisten en het organiseren van een vredesdemonstratie.
Echt hoor!

Kom vrijdag 19 juni naar de Dwarsdenken voor Dummy’s-avond in Arminius!

Ook zo’n dwarse denker worden?

Hup, klikken, kaarten bestellen, superleuk!

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam