Ga naar de inhoud

Teaser: Studio Katshoek met FNV-voorman Niek Stam

Komende zondag is Studio Katshoek weer terug! Hierin dringt Vers Beton zo diep mogelijk door in de wereld van Rotterdamse sleutelfiguren. Deze keer is Niek Stam te gast. Bekijk de teaser!
Een straatvechter met een gouden hart voor de havenarbeider en de club Feyenoord, dan heb je het over Niek Stam. Een man met een missie bovendien: de haven automatiseert in rap tempo en harde actie is nodig om het tij te keren. Maar valt de tijd nog terug te draaien? En gaat zijn vechtlust soms niet ietwat te ver? De drijfveer die hem naar Amerika voerde om verzekeraars aan te pakken, leidde hem ook naar het slagveld bij Beverwijk. De Rotterdamse FNV-voorman voerde een openhartig gesprek met interviewer Geert Maarse in Studio Katshoek, aanstaande zondag vanaf 11.00 te zien op Vers Beton.

Bekijk hier de teaser!

beeld: www.youtube.com

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

 • Video: Studio Katshoek met FNV-voorman Niek Stam

  • Studio Katshoek

  beeld: youtu.be In deze editie van Studio Katshoek, het interviewprogramma van Vers Beton, te gast:…

 • Video: Studio Katshoek – Ellen Walraven

  • Studio Katshoek

  Komt dat zien! In Studio Katshoek dringt Vers Beton zo diep mogelijk door in de wereld van Rotterdamse sleutelfiguren. Deze editie: Ellen Walraven, sinds 2013 directeur van de Rotterdamse Schouwburg. De toneel- en theaterwereld in Rotterdam staat aan de vooravond van grote veranderingen.

 • Studio Katshoek met Ellen Walraven: "Er komt een Cineville-pas voor de theaters"

  • Studio Katshoek

  Komende zondag is Studio Katshoek weer terug! Hierin dringt Vers Beton zo diep mogelijk door in de wereld van Rotterdamse sleutelfiguren. Deze editie: Ellen Walraven, sinds 2013 de directeur van de Rotterdamse Schouwburg, die onder meer vertelt over de invoering van een soort Cineville-pas, waarmee je onbeperkt naar het theater kan.

 • Alle artikelen

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam