Ga naar de inhoud

Vers Beton presenteert: Dwarsdenken voor Dummy's, vrijdag in Arminius — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Vrijdagavond 19 juni houdt Vers Beton zijn eerste Dwarsdenken voor Dummy’s-avond in Arminius. Je leert vernieuwend denken, dansen op dwarse beats en drinken met ongelijkgestemden. Weest welkom!

Ufologen, theocraten, libertariërs, feministen, parallelle economen, anti-klushuizenaren, vooruitgangsoptimisten, pro-transgenders en oldschool socialisten: in ons radioprogramma Vers Geluid hoorde je menig dwarsdenker voorbijkomen. Nu de laatste uitzending voorbij is, sluit Vers Beton (samen met de nieuwsbrief Tegengeluid) de serie op vrijdagavond 19 juni af met een unieke avond in debatcentrum Arminius: Dwarsdenken voor Dummy’s.
We denken namelijk dat de wereld er beter van wordt als meer mensen meer dwarse ideeën krijgen en uitdragen. Deze avond hoor je daarom van hoogleraar Andre Klukhuhn welke rol bijvoorbeeld psychosen speelden bij de grootste ontdekkingen, leert out-of-the-box-expert Floris Koot je om zelf ook geniale ideeën te krijgen, en komen drie van onze favoriete Vers Geluid-gasten langs voor een minipresentatie: Simon Rozendaal, Will Wroth en Leendert de Rijke.

 • Bovendien kun ook jij (ja jij!) je dwarse idee pitchen tijdens de zeepkistsessie. In 1 minuut mag je jouw geniale idee voor de (Rotterdamse) maatschappij pitchen. Anything goes! Mail gewoon even naar [email protected] dat je mee wilt doen, en alles komt goed. Tof joh.

Namens Vers Beton graag tot vrijdag in Arminius! (en daarna in de Schouw, zie de avond zelf gerust als excuus om de deur uit te gaan en in de kroeg te belanden)

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Doe mee met een walking tour langs drie gebouwen ontworpen door vrouwen in Rotterdam.

  Datum:
 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam