Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vrijdagavond 19 juni houdt Vers Beton zijn eerste Dwarsdenken voor Dummy’s-avond in Arminius. Je leert vernieuwend denken, dansen op dwarse beats en drinken met ongelijkgestemden. Weest welkom!

Ufologen, theocraten, libertariërs, feministen, parallelle economen, anti-klushuizenaren, vooruitgangsoptimisten, pro-transgenders en oldschool socialisten: in ons radioprogramma Vers Geluid hoorde je menig dwarsdenker voorbijkomen. Nu de laatste uitzending voorbij is, sluit Vers Beton (samen met de nieuwsbrief Tegengeluid) de serie op vrijdagavond 19 juni af met een unieke avond in debatcentrum Arminius: Dwarsdenken voor Dummy’s.
We denken namelijk dat de wereld er beter van wordt als meer mensen meer dwarse ideeën krijgen en uitdragen. Deze avond hoor je daarom van hoogleraar Andre Klukhuhn welke rol bijvoorbeeld psychosen speelden bij de grootste ontdekkingen, leert out-of-the-box-expert Floris Koot je om zelf ook geniale ideeën te krijgen, en komen drie van onze favoriete Vers Geluid-gasten langs voor een minipresentatie: Simon Rozendaal, Will Wroth en Leendert de Rijke.

  • Bovendien kun ook jij (ja jij!) je dwarse idee pitchen tijdens de zeepkistsessie. In 1 minuut mag je jouw geniale idee voor de (Rotterdamse) maatschappij pitchen. Anything goes! Mail gewoon even naar [email protected] dat je mee wilt doen, en alles komt goed. Tof joh.

Namens Vers Beton graag tot vrijdag in Arminius! (en daarna in de Schouw, zie de avond zelf gerust als excuus om de deur uit te gaan en in de kroeg te belanden)

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont op Kop van Zuid. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina