Ga naar de inhoud

Jazzcafé Dizzy weer te koop — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

De reacties op Vers Beton leveren soms interessante informatie op. Zo wees reageerder Tom ons op het feit dat Dizzy gesloten lijkt, en er concerten zijn afgelast. Hij wist ook te achterhalen dat Café Dizzy inmiddels te koop is aangeboden. Dat is voor ons in elk geval nieuws.
Voor 95.000 euro kun je de zaak aan de ’s Gravendijkwal overnemen. Zo is te lezen op de makelaarssite: “Café Dizzy in Rotterdam is in 2013 en 2014 volledig verbouwd, daarnaast is er een compleet nieuwe riolering aangelegd en is de gehele verwarmingsinstallatie vernieuwd. Verder is er een compleet ingerichte keuken en een opslagruimte.”

Slechts anderhalf jaar geleden interviewde Ties Joosten nog de nieuwe eigenaren van Dizzy over hoe zij dachten Dizzy uit het slop te helpen na een aantal faillissementen, en over de roemruchte jazzgeschiedenis van de locatie.
Welke nieuwe ondernemer zal hier de zoveelste reanimatie aandurven?
 
 

Al 3 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam