Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Niet alle stadse Rotterdammers zullen de Botlekbrug even goed kennen. Over de brug worden gevaarlijke stoffen vervoerd tussen Hoogvliet en de Botlek die niet door de Botlektunnel mogen. De nieuwe brug is onderdeel van de verbreding van de A15 die de Maasvlakte verbindt met het achterland. Rotterdammers uit Hoogvliet of Rozenburg zullen het nodige hebben meegekregen van de ontwikkeling van de brug. Voor iedereen zetten we de feiten nog eens op een rijtje.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nienke Binnendijk

Nienke Binnendijk

Als zelfverklaard Rotterdammer houdt Nienke van de stad en van haar grootstedelijkheid. Voor Vers Beton denkt ze na hoe het debat over de stad nog breder en beter gevoerd kan worden.

Profiel-pagina
portret foto VW site Syndesmokopie

Victor Wollaert

Fotograaf

Victor Wollaert (1978) is Limburger van geboorte maar al meer dan 10 jaar trotse inwoner van Rotterdam. In journalistieke en commerciële reportages over bedrijfskundige en economische onderwerpen ligt zijn kracht. Hij fotografeert o.a. voor NRCQ.nl, Soigneur en Vers Beton en deed mee aan de 2014 editie van De Kracht van Rotterdam.

Profiel-pagina