Ga naar de inhoud

Stager: “Wij helpen je organisatie met álles” — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Voor deze aflevering van de serie Rotterdamse Nieuwe melden we ons aan de Boomgaardstraat, zijstraat van de Witte de With. Hier zit WORM, het ‘instituut voor avantgardistische recreatie’ –inmiddels niet meer uit de stad weg te denken.
Maar we zijn hier vandaag niet voor WORM, al worden we wel in hun kantoor ontvangen en vindt het gesprek in de Wunderbar plaats. We komen voor Stager, een in de schoot van WORM geboren start-up. Stager is het kindje van Mike van Gaasbeek, zakelijk leider van WORM, en van Jeffrey Vonk, sinds twee jaar zijn partner binnen Stager. De jongens bieden met hun bedrijf een manier om op een slimme manier kaartjes te verkopen voor evenementen. Al begint het daar eigenlijk pas. Een gesprek met twee gepassioneerde innovators, voor wie simpelweg een product of dienst leveren niet genoeg is.


portret17k2

Stager

beeld: Floor Margarita Cornelisse

Al één reactie — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam