Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Voor deze aflevering van de serie Rotterdamse Nieuwe melden we ons aan de Boomgaardstraat, zijstraat van de Witte de With. Hier zit WORM, het ‘instituut voor avantgardistische recreatie’ –inmiddels niet meer uit de stad weg te denken.
Maar we zijn hier vandaag niet voor WORM, al worden we wel in hun kantoor ontvangen en vindt het gesprek in de Wunderbar plaats. We komen voor Stager, een in de schoot van WORM geboren start-up. Stager is het kindje van Mike van Gaasbeek, zakelijk leider van WORM, en van Jeffrey Vonk, sinds twee jaar zijn partner binnen Stager. De jongens bieden met hun bedrijf een manier om op een slimme manier kaartjes te verkopen voor evenementen. Al begint het daar eigenlijk pas. Een gesprek met twee gepassioneerde innovators, voor wie simpelweg een product of dienst leveren niet genoeg is.

portret17k2
Stager Beeld door: beeld: Floor Margarita Cornelisse

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal (1982) is schrijver en spreker. Geboren op een zondag in het Havenziekenhuis, zoon van Crooswijk. Neuroot en berucht onhandig. Laat geen servies in zijn nabijheid slingeren.

Profiel-pagina
Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse

Floor Margarita Cornelisse (1978) studeerde Industriële Vormgeving aan the Design Academy Eindhoven en Masters Vrije Kunsten op het St. Joost Breda. Momenteel runt zij RUIM, een projectbureau voor Directe Kunst (www.fam-ruim.nl) en is ze als zelfstandige werkzaam in datzelfde vakgebied (www.devraag.info).

Profiel-pagina