Ga naar de inhoud

Stager: “Wij helpen je organisatie met álles” — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Voor deze aflevering van de serie Rotterdamse Nieuwe melden we ons aan de Boomgaardstraat, zijstraat van de Witte de With. Hier zit WORM, het ‘instituut voor avantgardistische recreatie’ –inmiddels niet meer uit de stad weg te denken.
Maar we zijn hier vandaag niet voor WORM, al worden we wel in hun kantoor ontvangen en vindt het gesprek in de Wunderbar plaats. We komen voor Stager, een in de schoot van WORM geboren start-up. Stager is het kindje van Mike van Gaasbeek, zakelijk leider van WORM, en van Jeffrey Vonk, sinds twee jaar zijn partner binnen Stager. De jongens bieden met hun bedrijf een manier om op een slimme manier kaartjes te verkopen voor evenementen. Al begint het daar eigenlijk pas. Een gesprek met twee gepassioneerde innovators, voor wie simpelweg een product of dienst leveren niet genoeg is.


portret17k2

Stager

beeld: Floor Margarita Cornelisse

Gerelateerde inhoud

Steun onafhankelijke journalistiek voor Rotterdam

We kunnen deze artikelen alleen maken dankzij onze leden. Lees onbeperkt alle artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Didier Eribon is internationally renowned for his groundbreaking work Returning to Reims. Part memoir, part social and political theory, the book caused a stir in France and approached cult status in Germany, where it touched a nerve with its central premise that the mainstream left is to blame for pushing the working classes towards the far right and nationalism.

  Venue: De Dépendance, OASE
  Datum:
 • Brutus Space presenteert deze zomer een nieuwe, dynamische editie van Wild Summer of Art. Naast een expositie van 50 Rotterdamse hedendaagse kunstenaars omvat deze editie een uitgebreid publieksprogramma vol evenementen, screenings en performances.

  Venue: Brutus
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Het hoofd marketing & communicatie ontwikkelt en werkt aan het marketingbeleid van MOMO Festival, MOMO Concerts en MOMO Create  en is eindverantwoordelijk voor de uitvoering ervan, waarbij het optimaliseren van het publieksbereik centraal staat.

 • Het bedrijfsbureau is de uitvoeringsorganisatie van de koepelcoöperatie Energie van Rotterdam. Met een klein team werken we dagelijks aan de ondersteuning van de energiecoöperaties, het realiseren van energieprojecten en het behartigen van de belangen in de stad.

 • The Writer’s Guide (to the Galaxy) is een cursuscentrum voor written (en soms ook een beetje spoken) word. Ook is het een ontmoetingsplek voor jonge schrijvers, boekennerds en intersectionele feministen.

 • Bekijk alle vacatures