Ga naar de inhoud

“Festival De Keuze is er voortaan twee keer per jaar” — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Met Festival De Keuze brengt de Rotterdamse Schouwburg jaarlijks een staalkaart van internationaal theater. Dit jaar wijzigt de opzet. Niet alleen komt er meer ‘festivalgevoel’ dan ooit, ook wordt De Keuze in tweeën gesplitst. Voortaan is er programma in september en in maart. Vers Beton sprak met programmeur Judith Blankenberg.

Gintersdorfer Klassen Not punk, Pololo (26)
‘Not Punk, Pololo’ van Gintersdorfer/Klaßen is een van de voorstellingen die tijdens Festival De Keuze te zien is. beeld: Gintersdorfer/Klaßen

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Doe mee met een walking tour langs drie gebouwen ontworpen door vrouwen in Rotterdam.

  Datum:
 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam