Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In de duinen van Hoek van Holland ligt het bijzondere woonhuis van Pieter en Diana van Toor. Een moderne villa naar ontwerp van architectenbureau Zandbelt&vandenBerg, die niet alleen onderdak biedt aan de twee bewoners, maar ook ruimte schept voor hun collectie moderne en hedendaagse kunst. Clint van der Hartt nam er een kijkje.

MarcelKollen-VBKunstArchitectuur-31-07-2015-3
Villa in de duinen Beeld door: beeld: Marcel Kollen

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Clint van der Hartt

Clint van der Hartt

Clint van der Hartt (1981) kwam ter wereld in Enschede, studeerde Kunst- en Architectuurgeschiedenis in Groningen en woont inmiddels al meer dan tien jaar in Rotterdam. Hij werkt in de kunst en cultuur en daarover schrijft hij ook voor Vers Beton.

Profiel-pagina
Marcel Kollen

Marcel Kollen

Marcel Kollen (1972) is een Rotterdamse fotograaf. Hij legt graag het dagelijks leven vast: straattaferelen, verlaten landschappen of eenzame wandelaars. In 2014 maakte hij het boek ‘Off Rotterdam’ over Rotterdamse muzikanten. Rotterdam voelt voor hem na lange reizen als thuis. Hij houdt van de duidelijkheid van Rotterdammers en de positieve vibe van de laatste jaren.

Profiel-pagina