Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

“Klagende Rotterdammers maken cultureel klimaat onmogelijk”, schreef Tara Lewis eind juni op Vers Beton. Op het artikel kwam ook een emotionele reactie van bewoner Amber, waarin ze uitlegt waarom ze fel tegen het Vrije Volk Festival strijdt. Tara Lewis sprak met Amber af, zodat ook de ‘klagers’ een kans krijgen om zich uit te spreken.

vroesenpark_tegen_web3
Vroesenpark Beeld door: beeld: Alejandra Huerta

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
studio_alerta

Alejandra Huerta

Alejandra Huerta (1979) is een Chileens-Nederlandse kunstenaar, grafisch ontwerper, animator, illustrator, VJ en social designer uit Rotterdam. Ze haalt inspiratie uit folkloristische symboliek en bouwt daarmee haar eigen grafische universum van geometrische figuren.

Profiel-pagina