Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Inmiddels is het een traditie te noemen: Vers Beton krijgt een nieuw uiterlijk en ik tik er een stukje over. De vorige versie van mijn geestelijk kindje werd in maart 2013 gelanceerd.
Tussen de lancering van VB 3.0 en deze nieuwe versie is mijn leven ingrijpend veranderd. Ten eerste door de komst van mijn zoon Rasmus, in oktober 2013. Ten tweede heb ik in januari 2015 mijn bestaan als freelancer beëindigd en ben ik bij Bureau Bolster in dienst gegaan.

Gelukkig is mijn werkgever, Jaap Stronks, fan van Vers Beton en van journalistieke vernieuwing. Daarom is Bureau Bolster sinds eerder dit jaar partner van Vers Beton.
De complete metamorfose die ik Vers Beton gegeven heb in aanloop naar de lancering van VB 4.0 in mei, is eigenlijk ook Jaaps idee geweest.

Ik was op een dag een beetje aan het mopperen over hoe moeilijk het is om alle wensen van de redactie binnen het bestaande WordPress-thema te verwerken. Jaap vroeg: “Hoe lang zou het duren om een nieuw Vers Beton binnen ons eigen framework te bouwen?” Een maand later was versie 4.0 er.

Mede-Bolsteraar Maarten Mieras heeft de bekende ‘lompe’ blauw-gele stijl van Vers Beton verfraaid. Ook ontwierp hij een geheel nieuwe homepage, die rekening houdt met nieuwe mogelijkheden.

De feestelijke lancering van de nieuwe versie van VB 4.0 in Worm was een heugelijk moment en zeker een van de hoogtepunten van mijn bestaan als webdeveloper.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Florian Schroiff

Florian Schroiff

Rotterdammer sinds 2007. Geestelijke vader van Vers Beton en verantwoordelijk voor diens enen en nullen. Webdeveloper bij Fotomat.

Profiel-pagina
Geertje

Geertje van Achterberg

Profiel-pagina