Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Opvallend: bij een behoorlijk aantal voorstellingen en performances op Festival De Keuze speelt het publiek een grote rol. In sommige gevallen is het publiek zelfs de kunstenaar of acteur. Dringt de participatiemaatschappij nu ook steeds meer door in de kunst- en theaterwereld? Vera Godijn vroeg het aan drie artiesten die hun werk op het festival tonen.

Gintersdorfer Klassen Not punk, Pololo (31)
‘Not Punk, Pololo’ van Gintersdorfer/Klaßen

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Vera Godijn

Vera Godijn

Vera Godijn (1977) woont al zestien jaar in Rotterdam en studeerde af als docent Beeldende Kunsten aan de Willem de Kooning Academie. Schrijven is een belangrijke expressievorm voor haar en een geweldig medium om te reflecteren op wat er speelt in de wereld. Vers Beton is voor haar het ideale platform waarop ze haar liefde voor het schrijven kan uitleven. Ze werkt in Printroom, presentatieruimte en kunstboekwinkel.

Profiel-pagina