Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Er wordt flink bezuinigd op de zorg voor verslaafde en verwarde mensen. GGZ-instellingen hebben een derde van hun opvangmogelijkheden moeten schrappen. Psychiatrische patienten dreigen op straat te belanden. Gaat Rotterdam de effecten van de bezuinigingen merken? Krijgen we een terugkeer van Perron 0?
Niels Mulder, hoogleraar Openbare Geestelijke Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit, geeft dinsdag 15 september tijdens Studio Erasmus zijn antwoord op deze vraag in een minicollege.
Studio Erasmus is de maandelijkse talkshow van de universiteit in de Stadsschouwburg. Toegang is gratis, aanvang 20:00 uur. Aanmelden kan hier. Wees welkom!

Loopt de Westersingel binnenkort weer vol met verwarde junks?

klik

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Vera Godijn

Vera Godijn

Vera Godijn (1977) woont al zestien jaar in Rotterdam en studeerde af als docent Beeldende Kunsten aan de Willem de Kooning Academie. Schrijven is een belangrijke expressievorm voor haar en een geweldig medium om te reflecteren op wat er speelt in de wereld. Vers Beton is voor haar het ideale platform waarop ze haar liefde voor het schrijven kan uitleven. Ze werkt in Printroom, presentatieruimte en kunstboekwinkel.

Profiel-pagina