Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Deze week publiceert Vers Beton artikelen over het sociale project Veerkracht Carnisse. In deze column nodigt predikant Stephen Overduin iedereen uit eens een ommetje te komen maken in de wijk.

Carnisse thuis
Carnisse thuis Beeld door: beeld: Rachel Sender

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Stephen Overduin

Stephen Overduin

Stephen Overduin is predikant van de Kerk van de Nazarener. Niet voor niets kwam hij met zijn gezin op Zuid terecht, schrijft hij op de site van de geloofsgemeenschap: “Ik hoop dat wij een echte kerk van de stad worden. Door samen te werken met verschillende wijkbewoners hoop ik dat onze kerk zich steeds meer kan afstemmen op de behoeften van de stad in het algemeen en de wijk in het bijzonder. Ik droom ervan dat de mensen in onze wijk onze kerk zullen zien als hun kerk. (…) Ik geloof dat dit alleen maar kan gebeuren wanneer mensen zich verbinden aan anderen. Daarom was het voor ons gezin belangrijk om in Rotterdam Zuid te gaan wonen. Steeds meer zien we ook dat mensen uit de stad bij ons in de kerk een thuis vinden, een thuis waar ze God kunnen ontmoeten.”

Profiel-pagina
sender

Rachel Sender

Illustrator

Rachel Sender (illustrator) is nieuwsgierig naar mensen. Wat doen ze, waarom en hoe? Maar ook wil ze weten hoe wij als mensen ons gedragen in een stedelijke omgeving. Haar werk concentreert zich op die vragen. Dat maakt haar illustraties geschikt voor redactionele toepassingen. Door haar ervaring als grafisch ontwerper gaat ze vrij om met ruimte, verhouding en kleur. Het is fleurig en speels en maakt de kijker op slag medeplichtig.

Profiel-pagina