Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Blijde constatering: voor de metalliefhebber is er weer wat te beleven in de binnenstad. Is het genoeg om van een Rotterdamse revival te spreken? Een dag voordat 7.500 Rotterdammers het Zuiderpark in trekken voor hun potje bier en metal op Baroeg Open Air, gaat Vers Beton op zoek naar bewijs voor de stelling: 010 rockt (weer).

Exclusief: 2 uur Rotterdamse metal


Met de hulp van de Popunie en jullie maakten we een Spotify-playlist met daarin de beste metalbands die Rotterdam (mede) heeft voortgebracht. Oftewel: dik 2 uur metal uit je eigen stad! Ideaal voor tijdens het lezen van dit artikel.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Margot Smolenaars

Margot Smolenaars

Margot Smolenaars (1976) voelt zich al veertien jaar Rotterdammer, maar dan wel eentje met een zachte g. Studeerde journalistiek in Tilburg, begon als archetypische krantenjournalist (d’r héén!), evolueerde tot chef redactie in de bladen en is nu onderzoeksjournalist.
[email protected]

Profiel-pagina
Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont op Kop van Zuid. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
frank hanswijk

Frank Hanswijk

Fotograaf

Frank Hanswijk (Rotterdam, 1971) is een Rotterdamse fotograaf. Hij ontwikkelde zich breed met werk in journalistiek, reclame, theater en architectuur. De laatste jaren concentreert zijn werk zich steeds meer op architectuur en landschap. Hij benadert de architectuur niet als object maar als plek waarin de mens, al dan niet op de foto aanwezig, een cruciale rol speelt.

Profiel-pagina