Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De Coolsingel moet op de schop. Dat staat vast. Omliggende straten zijn al mooi aangepakt met natuurstenen plaveisel, luxe bankjes en paaltjes in de ‘Rotterdamse stijl’. Maar de bekendste Rotterdamse straat ligt er treurig bij.
 

Vers-Beton-Coolsingel
Beeld door: beeld: Krzysztof Soroka

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Ferrie

Ferrie Weeda

Ferrie Weeda (1977) studeerde geschiedenis en Nederlands. Zijn wieg stond aan de Coolhaven – nog steeds zijn domein. Ferrie houdt van publiek en van de stad. Hij is voorzitter van BuurtBestuurt Coolhaveneiland. Als stadsgids en schrijver deelt hij zijn betrokken en bevlogen verhalen over geschiedenis, samenleving en cultuur. Gerrit, Ferries jack-russell uit Tiel, is vernoemd naar Erasmus.

[email protected]

Profiel-pagina
ksoroka_300x300

Krzysztof Soroka

Illustrator

Krzysztof Soroka (1987) is een Nederlands-Pools visueel artiest. Afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie en werkzaam in Rotterdam.

Profiel-pagina