Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Rotterdam is een stad van arbeiders, met een bijbehorende moraal. Niet voor niets is ‘werk loont’ één van de kroonjuwelen van deze coalitie. In de aanloop naar het debat over het basisinkomen dat het Goethe-Institut woensdag 28 oktober organiseert, onderzoekt Vers Beton of Rotterdam rijp is voor onvoorwaardelijke uitkeringen.

Basisinkomen-Vers-Beton
Beeld door: beeld: Tim Sake

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Vera Godijn

Vera Godijn

Vera Godijn (1977) woont al zestien jaar in Rotterdam en studeerde af als docent Beeldende Kunsten aan de Willem de Kooning Academie. Schrijven is een belangrijke expressievorm voor haar en een geweldig medium om te reflecteren op wat er speelt in de wereld. Vers Beton is voor haar het ideale platform waarop ze haar liefde voor het schrijven kan uitleven. Ze werkt in Printroom, presentatieruimte en kunstboekwinkel.

Profiel-pagina