Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

We zijn weer begonnen met een nieuwe reeks interviews voor Rotterdamse Nieuwe. Dit schrijfseizoen zullen telkens drie interviews van ondernemers in eenzelfde branche elkaar opvolgen. Rasheida Adrianus (34) is de tweede van drie over cultureel ondernemerschap.
Ze is een van de succesvolste jonge ondernemers van Rotterdam, maar op de cover van Gers! of uitgebreid geportretteerd in het AD moeten we haar nog tegenkomen. Wie Rasheida Adrianus dan is? Ze is maakster en producent van film en televisie(concepten), en heeft haar product tot ver buiten de landsgrenzen weten te slijten. Met slechts één druk op de knop kunnen tientallen eilanden in de Caribische Zee en gans Noord-Amerika haar serie Girls ’N Cocktails op afroep bekijken.

Rasheida
Rotterdamse Nieuwe Beeld door: beeld: Richard Beukelaar

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal (1982) is schrijver en spreker. Geboren op een zondag in het Havenziekenhuis, zoon van Crooswijk. Neuroot en berucht onhandig. Laat geen servies in zijn nabijheid slingeren.

Profiel-pagina
selfportret 2

Richard Beukelaar

Richard Beukelaar is fotograaf én muzikant, hij speelde o.a. in de Rotterdamse band The Madd

Profiel-pagina