Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De onderwerpen voor een zinderende Rotterdamse stadsfilm liggen letterlijk op straat, betoogt Wies Sanders (programmeur Architecture Film Festival Rotterdam). Ze plukte drie films uit het programma van het AFFR die volgens haar een Rotterdamse versie nodig hebben.

aap
Beeld door: beeld: Maus Bullhorst

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Wies Sanders

Wies Sanders

Wies Sanders is stedenbouwkundige en programmeur van het Architecture Film Festival Rotterdam.

Profiel-pagina
Maus avatar 300x300

Maus Bullhorst

Illustrator

Maus Bullhorst (1988) is illustrator en eeuwig student. Dit jaar is hij van plan om af te studeren aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam, de school waar hij vroeger bijna in woonde en volgens sommigen zijn eigen ‘MausBaus Station’ had. Bullhorst illustreert regelmatig voor de Correspondent en Trouw en maakt met liefde werk over Rotterdam voor Vers Beton. Zijn werk is strak en kleurrijk maar vooral herkenbaar.

Profiel-pagina