Ga naar de inhoud

Stem op Jelena Barisic voor de Pop Media Prijs

Vers Betonner Jelena Barisic staat op de longlist voor de Pop Media Prijs 2015. Help haar naar de shortlist door op haar te stemmen.
De Pop Media Prijs wordt uitgereikt aan een journalist voor het gehele oeuvre, en in het bijzonder de publicaties in het afgelopen jaar met als onderwerp popmuziek. Waarom moet je op haar stemmen? Omdat Jelena de beste popjournalist van Rotterdam is, volgens onze bescheiden mening. Ze schrijft voor verschillende media, waaronder Trouw en Vers Beton.

Voor Vers Beton maakte ze een drieluik over debuterende Rotterdamse hiphopacts. Hierbij legde ze de focus op hun band met de wijk waar ze vandaan komen. Tijdens een wandeling door de buurt waar ze wonen, sprak ze met hen over over hoe de stad ze heeft beïnvloed als artiest. Heb je deze serie gemist? Lees dan de interviews terug met Feis, Broederliefde en Ronnie Flex. (Dat laatste interview werd door de Nieuwe Revu nog eens over gedaan, dat zagen we maar als een compliment.)
Ook interviewde ze voor Vers Beton Aruna Vermeulen van het Hip Hophuis en rapper Dichter. Deze week publiceerde Jelena het bijzonder goed gelezen interview met Jordi Dijkshoorn van De Likt, ter ere van zijn nieuwe single.
Het moge duidelijk zijn: deze Rotterdamse journalist verdient uw stem!

Al 4 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Duo lecture by Slava Balbek (online) and David Gianotten & Michael den Otter of OMA, organised in collaboration with the Ukraine-the Netherlands Urban Network. Wednesday 6 December 2023, 18:30 – 20:15 (Doors open at 18:00). Register for the offline event or join the live stream

  Venue: Independent School for the City
  Datum:
 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Museum Boijmans Van Beuningen beheert een collectie van uitzonderlijke kwaliteit, verdeeld over vele eeuwen en disciplines. Het museum is een gewaardeerde speler in een internationaal netwerk van toonaangevende musea, maar is ook nauw verbonden met Rotterdam, een stad met 660.000 inwoners en 175 talen.

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Bekijk alle vacatures