Ga naar de inhoud

Vers Beton maakt kans op de Rotterdamse Persprijs 2015 — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Vers Beton is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Rotterdamse Persprijs. Ditmaal maken we kans met de serie Rotterdamse Nieuwe, waarin jonge ondernemers geportretteerd worden. De uitreiking is op woensdag 4 november in Arminius.
De Rotterdamse Persprijs nomineert jaarlijks vijf kanshebbers op een geldbedrag van 5000 euro en een kunstwerk van Ming Hou Chen. Uit meerdere inzendingen van Vers Beton koos de jury dus voor Rotterdamse Nieuwe, een samenwerking met de vrijwel gelijknamige community R’damse Nieuwe. Een bijzonder partnerschap, dat onlangs geïntensiveerd en verlengd werd. Vers Beton en R’damse Nieuwe zien de nominatie voor de Persprijs dan ook als een bekroning én aanmoediging voor deze samenwerking.
De volgende redacteuren van Vers Beton zijn onderdeel van het team dat genomineerd is voor de Rotterdamse Persprijs 2015.

Vincent Cardinaal (redacteur/eindredacteur)
Floor Cornelisse (fotograaf)
Dore van Duivenbode (redacteur)
Ties Joosten (redacteur/eindredacteur)
Karin Koolen (redacteur)
Anneke Kortleve (redacteur)
Jenny de Nobel (coördinator)
De andere genomineerden zijn Justus Cooiman (RTV Rijnmond) met een portret van het RPhO op reis door de VS, fotograaf Sanne Donders (AD) met de fotoserie Sanne Schiet, NRC Handelsblad voor hun Rotterdambijlage en Tamara Woestenburg (De Correspondent), voor een reportage over de aanpak van werkloosheid.
De uitreiking van de Rotterdamse Persprijs is op woensdag 4 november vanaf 17:15 in Arminius. Toegang is gratis.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam