Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Sinds dit najaar wordt de sectie Economie & Ondernemerschap van Vers Beton ondersteund door twee partners: R’damse Nieuwe en de Stichting Ondernemersbelangen. Wie zijn deze partners? De stichting ondersteunt het Rotterdamse ondernemersklimaat op haast Amerikaanse wijze: met een volwassen jaarbudget, een scherpe focus en boven alles gericht op het collectief.

MarcelKollen-VB-2015-4
Beeld door: beeld: Marcel Kollen

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal (1982) is schrijver en spreker. Geboren op een zondag in het Havenziekenhuis, zoon van Crooswijk. Neuroot en berucht onhandig. Laat geen servies in zijn nabijheid slingeren.

Profiel-pagina
Marcel Kollen

Marcel Kollen

Marcel Kollen (1972) is een Rotterdamse fotograaf. Hij legt graag het dagelijks leven vast: straattaferelen, verlaten landschappen of eenzame wandelaars. In 2014 maakte hij het boek ‘Off Rotterdam’ over Rotterdamse muzikanten. Rotterdam voelt voor hem na lange reizen als thuis. Hij houdt van de duidelijkheid van Rotterdammers en de positieve vibe van de laatste jaren.

Profiel-pagina