Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton interviewt in samenwerking met Rotterdamse Nieuwe jonge, beeldbepalende ondernemers in Rotterdam. Wie zijn ze, wat doen ze en waarom kozen ze voor Rotterdam? Vandaag spreken we met Alain Grotenhuis, oprichter en directeur van bevrachtingskantoor Blue Ocean Brokers.
Hoogvliet-Noord, een bedrijventerrein zoals er velen zijn in de havenperiferie. Gelegen aan de A15 is het zeer aantrekkelijk voor dienstverleners in de transport. Deze snelweg is voor Rotterdam het geasfalteerde equivalent van een aorta. Halverwege de Klompenmakerstraat staat een grote loods die wordt gesierd door de letters Odin Warehousing & Logistics. Wie de logistieke sector een beetje kent zal denken: een typische opslaghouder. Toch is dat niet helemaal het geval. Hier huist namelijk ook Blue Ocean Brokers, het bedrijf van Alain Grotenhuis. Hij is een bevrachter die zijn sector mogelijk op de grondvesten kan doen schudden.

Rotterdamse Nieuwe Alain Grotenhuis
Beeld door: beeld: Joke Schut

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Tobias Pieffers

Tobias Pieffers

Tobias Pieffers (1984) vaarde vroeger en schrijft nu. Vooral over scheepvaart en veel voor Nieuwsblad Transport. Ook voor Schuttevaer, Mainport en de Maritime Journal.

Zag ooit een golf van 8 meter en rijdt graag zijn mountainbike van bergen af.

Profiel-pagina
DSC_1570-2

Joke Schut

Joke Schut fotografeert het bijzondere in het alledaagse.

Profiel-pagina