Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Op zoek naar een origineler leescadeau dan de nieuwe A.F.Th van der Heijden? Of juist behoefte aan troost, hoop en sprankjes licht in deze donkere dagen voor kerst? Sjoerd Wielenga zet de zes beste Rotterdamboeken op een rij. 

1. De Rotterdambijbel

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Sjoerd Wielenga

Sjoerd Wielenga

Sjoerd Wielenga (1980) is freelance journalist, tekstschrijver, eindredacteur en bladenmaker. Sjoerd is geboren op de Westersingel, getogen in Oost, hij studeerde Media & Journalistiek aan de Erasmus Universiteit in Kralingen en woonde jaren in de deelgemeente Delfshaven.

Profiel-pagina
michael van kekem portret

Michael van Kekem

Illustrator

Michael van Kekem (1985) werkt als illustratief ontwerper en printmaker. Zijn werk bestaat uit het maken en creëren van redactionele illustraties, boeken, huisstijlen, artwork voor animaties, prints en producten zoals Very Manly Pins. Zeefdruk, digitale en handgetekende elementen zijn belangrijke aspecten in zijn werk.

Profiel-pagina