Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton interviewt in samenwerking met Rotterdamse Nieuwe jonge beeldbepalende en bijzondere ondernemers in Rotterdam. Wie zijn ze, wat doen ze en waarom kozen ze voor Rotterdam? Vandaag: Joren Schouten, veiligheidsadviseur en oprichter van SafSec.
Joren zit al aan een tafel als ik brasserie La Cocotte in Hoogvliet binnenloop. Voor hem staat een biertje. Aan de bar neemt een groep mannen afscheid van een collega. Het cadeau: een veiligheidshelm die op een plaque gemonteerd is. Dat de brasserie populair is bij havenwerkers is niet verwonderlijk. Het ligt aan de voet van het petrochemische cluster van deze regio. Raffinaderijen, energiecentrales en tankopslagbedijven zijn een steenworp verwijderd. Ook Joren werkt in deze wereld. Als 28-jarige ondernemer adviseert hij grote spelers op het gebied van veiligheid. Geen lichtzinnig werk: ethische dilemma’s liggen altijd op de loer.

Joren Schouten
Joren Schouten, van SafSec Beeld door: beeld: Joke Schut

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Tobias Pieffers

Tobias Pieffers

Tobias Pieffers (1984) vaarde vroeger en schrijft nu. Vooral over scheepvaart en veel voor Nieuwsblad Transport. Ook voor Schuttevaer, Mainport en de Maritime Journal.

Zag ooit een golf van 8 meter en rijdt graag zijn mountainbike van bergen af.

Profiel-pagina
DSC_1570-2

Joke Schut

Joke Schut fotografeert het bijzondere in het alledaagse.

Profiel-pagina