Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Sinds 1 januari is de milieuzone van kracht en dat blijft hij ook, oordeelde de rechter vorige week. In Rotterdam zijn 1500 oude diesels, 400 benzinewagens en 1300 bestelauto’s van de straat gehaald. Of ze verblijven er sinds de eerste dag van dit jaar illegaal. Wat doe je dan, als je geliefde bak toch echt weg moet? Vier Rotterdamse oldtimerliefhebbers reageren op de kwestie.

oldtimers VB-3
Frank van Wittmarschen: ‘Dit is gerommel in de marge’ Beeld door: beeld: Richard Beukelaar

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
selfportret 2

Richard Beukelaar

Richard Beukelaar is fotograaf én muzikant, hij speelde o.a. in de Rotterdamse band The Madd

Profiel-pagina