Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Rotterdam innoveert een natte en drijvende toekomst tegemoet, zo lijkt het. Een paar jaar geleden zette de gemeente haar eerste stappen op het water met een drijvend paviljoen in de Rijnhaven. Eind vorig jaar kwam daar met veel tromgeroffel het Aquadock bij: een ponton in de voortuin van het RDM-gebied. Het doel? Ontwikkeling op en in water mogelijk maken. 

water-nina-fernande
Beeld door: beeld: Nina Fernande

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
05_Nina Fernande_integratie

Nina Fernande

Illustrator

Nina Fernande (1987) is een illustrator. Ze woont en werkt in Rotterdam. Als ze niet aan Franstalige chansons werkt, kleurt, faxt en streept ze simpele maar krachtige platen. Ze typeert haar werk als cartoonesk zonder het grafische element te verliezen.

Profiel-pagina