Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De Expo komt eraan. We gaan 50 miljard verdienen en in een korte tijd ruim 20 miljoen mensen ontvangen aan de Maasoevers. Goed, eerst moet het kabinet nog een akkoord geven en vervolgens moet een clubje wijze, grijze mannen in Parijs het ons gunnen. Maar, daarna kunnen we ons gaan verheugen. De vraag is alleen: waarop eigenlijk?

14OD0451
Het Merwe-Vierhavenkwartier is het beoogde Expoterrein voor 2025 Beeld door: beeld: Ossip van Duivenbode

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Martijn Mulder2

Martijn Mulder

Martijn Mulder (Rotterdam, 1977) doet onderzoek naar de aantrekkelijkheid van steden en stadsbeleving. Hij combineert dit met het docentschap aan de Willem de Kooning Academie, opleiding Leisure Management. Hij geeft colleges over de rol van leisure in de stad, citybranding, aantrekkelijke openbare ruimte, stedelijke cultuur en evenementen.

Profiel-pagina
Ossip

Ossip van Duivenbode

Fotograaf

Ossip van Duivenbode (1981) is architectuurfotograaf. “Architectuur en stedenbouw zijn volledig in mijn bestaan verwikkeld. Als ik door een stad loop, ben ik continu aan het observeren. Wat is de invloed van een gebouw op de omgeving, wat zijn interessante details, hoe verhouden die zich tot de mensen?”

Profiel-pagina