Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In Flikken Rotterdam speelt Rotterdam wederom met verve de rol van de stoere en dynamische grote stad. Zo zien we onze stad met zijn allen graag, het is tenslotte de rol waar we sinds het interbellum zo goed op hebben geoefend. Maar begint Rotterdam onderhand geen typetje te worden?

1991-3046
1932. Het bijna voltooide elektriciteitsgebouw aan de Rochussenstraat Beeld door: beeld: Collectie stadsarchief Rotterdam

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Jacques Börger

Jacques Börger

Jacques Börger (1955) is historicus en woont sinds 1998 in Rotterdam. Jacques is verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van Museum Rotterdam en schrijft regelmatig stukjes over Rotterdam en haar geschiedenis.

Profiel-pagina
anne2

Anne Jongstra

Anne Jongstra (1964) ziet zaken graag in historisch perspectief. Hij is geboren en getogen in Rotterdam, studeerde in de jaren tachtig geschiedenis in Utrecht en werkt nu voor het Stadsarchief Rotterdam.

Profiel-pagina