Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De EVR geeft inzicht in de belangrijkste kerncijfers van de Rotterdamse economie. Tal van zaken en deelgebieden worden tegen het licht gehouden. De EVR is een tool die het voor iedere geïnteresseerde burger een stukje makkelijker maakt om zijn of haar stad beter te begrijpen. Waar gaan we heen? Doen we het wel goed? En matchen de cijfers eigenlijk wel met de taal van het college? De EVR is een initiatief van de gemeente Rotterdam, in samenwerking met onder meer Rabobank, Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit.

De belangrijkste feiten uit de EVR 2016 volgens Vers Beton

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_20140905_175316 (1)

Sharon van Oost

sectieredacteur Economie & Ondernemerschap

Sharon van Oost (1988) is trots dat zij een Zeeuws meisje is, maar houdt ook steeds meer van Rotterdam. Voor de PZC en Trouw schrijft zij over deze twee grote liefdes. Bij Vers Beton is zij sectieredacteur Economie & Ondernemerschap.

Profiel-pagina
Maus avatar 300x300

Maus Bullhorst

Illustrator

Maus Bullhorst (1988) is illustrator en eeuwig student. Dit jaar is hij van plan om af te studeren aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam, de school waar hij vroeger bijna in woonde en volgens sommigen zijn eigen ‘MausBaus Station’ had. Bullhorst illustreert regelmatig voor de Correspondent en Trouw en maakt met liefde werk over Rotterdam voor Vers Beton. Zijn werk is strak en kleurrijk maar vooral herkenbaar.

Profiel-pagina