Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Zij bracht in november haar tweede roman Underdog uit, hij debuteerde in januari met zijn eerste verhalenbundel Het is maar bloed. Een goed gesprek met Elfie Tromp en Jerry Hormone, het excentriekste stel van literair Nederland. “Schrijven is toch gewoon kutwerk?”

_MG_6102_Willem de Kam
Jerry Hormone en Elfie Tromp in hun bovenwoning in Blijdorp Beeld door: beeld: Willem de Kam

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profielfoto

Jelena Barišić

Jelena Barišić (Bugojno, 1990) is journalist, (eind)redacteur en programmamaker. Tussen 2015 en 2017 was ze adjunct-hoofdredacteur van Vers Beton, en in 2020 interim hoofdredacteur. Momenteel werkt ze als eindredacteur bij De Correspondent. 

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina