Ga naar de inhoud

Floris Vervat: "Wij hebben gastvrijheid naar het ziekenhuis gebracht" — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Vers Beton interviewt in samenwerking met Rotterdamse Nieuwe jonge beeldbepalende ondernemers in Rotterdam. Vandaag komt Floris Vervat aan bod, een bijzondere ondernemer in de chauffeursbranche. Hij combineert dienstverlening met mantelzorg.
Bij binnenkomst in het kantoor van Floris Vervat valt de muur vol krantenknipsels en foto’s direct op. “Kijk, onze eerste grote valet parking-opdracht”, wijst hij naar een jongere versie van zichzelf en een vriend. “Met mijn handen in mijn zakken, helemaal niet goed natuurlijk, maar dat leer je gaandeweg pas”. Vanuit het bescheiden kantoor nabij de Kralingse Zoom stuurt Vervat Jeeves aan, dat hij in ’98 als student begon. De grootte van het bedrijf is veranderd, zijn Rotterdamse mentaliteit en studentikoze innemendheid zijn gebleven. “Onze kern is: dienstbaarheid. Of dat nou voor een bedrijf, persoon of ziekenhuis is, dat verandert niets.”


©MvD-6809

Floris Vervat: “Je dienstbaar opstellen, dat moet je maar net liggen”

beeld: Max van Dongen

Al één reactie — discussieer mee!

 • Meestal krijg ik de kriebels van dit soort ondernemers-advertorials in het kader van ‘Vers Beton kan niet van de lucht leven’, maar toevallig weet ik een beetje wie Floris Vervat is. Hij presteert echt wat, is innovatief en bovendien sympathiek. De aandacht is verdiend. You go Floris!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam