Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton interviewt in samenwerking met Rotterdamse Nieuwe jonge beeldbepalende ondernemers in Rotterdam. Vandaag komt Floris Vervat aan bod, een bijzondere ondernemer in de chauffeursbranche. Hij combineert dienstverlening met mantelzorg.
Bij binnenkomst in het kantoor van Floris Vervat valt de muur vol krantenknipsels en foto’s direct op. “Kijk, onze eerste grote valet parking-opdracht”, wijst hij naar een jongere versie van zichzelf en een vriend. “Met mijn handen in mijn zakken, helemaal niet goed natuurlijk, maar dat leer je gaandeweg pas”. Vanuit het bescheiden kantoor nabij de Kralingse Zoom stuurt Vervat Jeeves aan, dat hij in ’98 als student begon. De grootte van het bedrijf is veranderd, zijn Rotterdamse mentaliteit en studentikoze innemendheid zijn gebleven. “Onze kern is: dienstbaarheid. Of dat nou voor een bedrijf, persoon of ziekenhuis is, dat verandert niets.”

©MvD-6809
Floris Vervat: “Je dienstbaar opstellen, dat moet je maar net liggen” Beeld door: beeld: Max van Dongen

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
388278_2715739898063_705232504_n

Max van Dongen

Chef fotografie

Max van Dongen (1991) studeerde documentaire fotografie aan AKV/ St. Joost in Breda (2014). En werkt sindsdien als zelfstandig fotograaf en chef fotografie bij Vers Beton. Vanzelf met kritische en onderzoekende blik.

Profiel-pagina