Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Op 9 februari verscheen het bericht dat Rotterdammers de gelukkigste inwoners van Nederland zijn. Na eerdere berichtgevingen over Rotterdam als eenzaamste stad en als stad met het grootste aantal slachtoffersvan misdrijven, is deze uitslag op z’n minst opmerkelijk te noemen. Anke van de Bilt heeft uitgezocht waar het bericht op is gebaseerd.

cognitieve-dissonantie-michael-kekem
De cognitief dissonante kijk van Rotterdammers Beeld door: beeld: Michael van Kekem

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Anke van de Bilt

Anke van de Bilt

Anke van de Bilt (1971), regelt, schrijft, leidt en denkt in de non-profitsector. Ze woont al veertien jaar in Rotterdam en ziet de stad vanuit haar Brabantse roots.

Profiel-pagina
michael van kekem portret

Michael van Kekem

Illustrator

Michael van Kekem (1985) werkt als illustratief ontwerper en printmaker. Zijn werk bestaat uit het maken en creëren van redactionele illustraties, boeken, huisstijlen, artwork voor animaties, prints en producten zoals Very Manly Pins. Zeefdruk, digitale en handgetekende elementen zijn belangrijke aspecten in zijn werk.

Profiel-pagina