Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Zaterdag 5 maart kwamen 150 zwarte vrouwen in Rotterdam bijeen voor de Black Sisterhood Unity March. Televisiemaakster Rasheida Adrianus was een van de deelnemers. Volgens haar is een dergelijk initiatief hard nodig: “de maatschappij is nog steeds ingericht naar het westers witte perspectief.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Rasheida Adrianus

Rasheida Adrianus

Rasheida Adrianus is cultureel ondernemer in Rotterdam. Zij is oprichter van UMA Magazine en de executive producer en director van Girls ‘N Cocktails.

Profiel-pagina
frank hanswijk

Frank Hanswijk

Fotograaf

Frank Hanswijk (Rotterdam, 1971) is een Rotterdamse fotograaf. Hij ontwikkelde zich breed met werk in journalistiek, reclame, theater en architectuur. De laatste jaren concentreert zijn werk zich steeds meer op architectuur en landschap. Hij benadert de architectuur niet als object maar als plek waarin de mens, al dan niet op de foto aanwezig, een cruciale rol speelt.

Profiel-pagina