Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Rotterdam wint aan populariteit en zorgen over gentrificatie en transformatie tot een hipster heaven zijn niet van de lucht. Kan Rotterdam de eigen ontwikkeling sturen en vormen? Jazeker, stelt Marieke Berkers, maar dan moet er wel snel actie worden ondernomen.

St_jobshaven24
Beeld door: beeld: Frank Hanswijk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

DSCF0593

Marieke Berkers

Marieke Berkers is architectuurhistoricus. Ze is werkzaam als onafhankelijk onderzoeker, publicist en curator. Berkers is lid van de redactie van tijdschrift Blauwe Kamer en het Nederlands Jaarboek voor Landschapsarchitectuur en Stedenbouw. Berkers is tevens als gastdocent verbonden aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam, Gerrit Rietveld Academie Amsterdam en CANactions School for Urban Studies in Kiev.

Profiel-pagina
frank hanswijk

Frank Hanswijk

Fotograaf

Frank Hanswijk (Rotterdam, 1971) is een Rotterdamse fotograaf. Hij ontwikkelde zich breed met werk in journalistiek, reclame, theater en architectuur. De laatste jaren concentreert zijn werk zich steeds meer op architectuur en landschap. Hij benadert de architectuur niet als object maar als plek waarin de mens, al dan niet op de foto aanwezig, een cruciale rol speelt.

Profiel-pagina