Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton interviewt in samenwerking met Rotterdamse Nieuwe jonge beeldbepalende ondernemers in Rotterdam. Wie zijn ze, wat doen ze en waarom kozen ze voor Rotterdam? Vandaag een gesprek met personal trainer Rick Mari.
Als ik Rick Mari bel voor een afspraak zit hij – uiteraard – midden in een training. We spreken af op een vrijdag want dan werkt hij niet zo veel. Nu ja, hij start wel gewoon om zes uur ’s ochtends maar gaat niet door tot elf uur ’s avonds, zoals gebruikelijk. Geen keuze van Rick, overigens. “Maar, vrijdagavond is geen favoriete sportdag voor veel mensen, ze zitten dan vaak al in een weekendflow.” Rick werkt naar eigen zeggen soms wel 140 uur per week als personal trainer, voor zijn bedrijf Marisports. “Ik heb weinig tijd voor mezelf nodig, uit dit werk haal ik al mijn voldoening.”
We drinken thee in zijn frisgroene trainingsruimte aan het Leuvehoofd, zittend op een box en een bankdrukbankje. Boven mijn hoofd een groot scherm met motiverende trainingsvideo’s waar zijn blik naar afdwaalt als hij nadenkt over een vraag.

VB Rick Mari-2721kopie
Rick Mari (32) van Marisports Beeld door: beeld: Richard Beukelaar

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
selfportret 2

Richard Beukelaar

Richard Beukelaar is fotograaf én muzikant, hij speelde o.a. in de Rotterdamse band The Madd

Profiel-pagina