Ga naar de inhoud

Rick Mari: "Werk alleen met mensen die je beter maken" — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Vers Beton interviewt in samenwerking met Rotterdamse Nieuwe jonge beeldbepalende ondernemers in Rotterdam. Wie zijn ze, wat doen ze en waarom kozen ze voor Rotterdam? Vandaag een gesprek met personal trainer Rick Mari.
Als ik Rick Mari bel voor een afspraak zit hij – uiteraard – midden in een training. We spreken af op een vrijdag want dan werkt hij niet zo veel. Nu ja, hij start wel gewoon om zes uur ’s ochtends maar gaat niet door tot elf uur ’s avonds, zoals gebruikelijk. Geen keuze van Rick, overigens. “Maar, vrijdagavond is geen favoriete sportdag voor veel mensen, ze zitten dan vaak al in een weekendflow.” Rick werkt naar eigen zeggen soms wel 140 uur per week als personal trainer, voor zijn bedrijf Marisports. “Ik heb weinig tijd voor mezelf nodig, uit dit werk haal ik al mijn voldoening.”
We drinken thee in zijn frisgroene trainingsruimte aan het Leuvehoofd, zittend op een box en een bankdrukbankje. Boven mijn hoofd een groot scherm met motiverende trainingsvideo’s waar zijn blik naar afdwaalt als hij nadenkt over een vraag.


VB Rick Mari-2721kopie

Rick Mari (32) van Marisports

beeld: Richard Beukelaar

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures