Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Haar creatieve kant, zijn voorliefde voor een goed gesprek. Met Talk-Theater gooien Shantie Singh en Munish Ramlal talkshow, theater, dans en literatuur op één grote hoop. Jasmine Foullani voelde hen aan de tand over deze nieuwe programmareeks.

TheaterTalk1521
Beeld door: beeld: Geisje van der Linden

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Jasmine Foullani

Jasmine Foullani

Jasmine Foullani (1981) is geboren in Zwolle en getogen in Leiden, Paramaribo en Rotterdam. Jasmine heeft Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, is hulpverlener en moeder. Heeft interesse in politiek en culturele diversiteit.”

Profiel-pagina
GeisjevanderLinden.versbetonkopie

Geisje van der Linden

Fotograaf

Geisje van der Linden (Rotterdam, 1985) werkt als documentaire fotograaf aan langlopende foto projecten. In haar werk onderzoekt ze hoe grote veranderingen, vaak van maatschappelijke aard, het leven van mensen en hun omgeving beïnvloedt en hoe zij zich hieraan zowel bewust als onbewust op aanpassen. Dit jaar publiceert ze haar eerste fotoboek met de titel, Stella Maris. Over Oost-Europese gastarbeiders in Nederland. Naast haar eigen projecten werkt ze in opdracht.

Profiel-pagina