Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Was Berlijn 10 jaar geleden nog de hipste stad van Europa, tegenwoordig is het er kleingeestig en vertrut, meent ex-Berlijner Yulian Ide. Rotterdam wordt ook wel the new Berlin genoemd. Is dat terecht? En moeten we daar nou zo blij mee zijn?

berlijn-rotterdam-anouk-meer
Beeld door: beeld: Anouk van der Meer

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

jinmNZg_

Yulian Ide

Yulian Ide (1987) heeft Nederlandse Taal- en Letterkunde en Toegepaste Literatuurwetenschap in Berlijn gestudeerd en is geen half jaar geleden naar Rotterdam verhuisd. Momenteel werkt hij keihard aan zijn natte t om een echte Rotterdammert te worden.

Profiel-pagina
anouk van der meer

Anouk van der Meer

Anouk van der Meer is een illustrator uit de omgeving van Utrecht met een fascinatie voor andere werelden. Op het moment is ze bezig met het laatste jaar van de opleiding Illustration Design aan ArtEZ Zwolle.

Profiel-pagina