Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Driewerf hoera voor Sparta Rotterdam! De trots van Rotterdam-West is terug in de Eredivisie, na zes jaar wachten. Hoog tijd om je kennis van dit stukje cultureel erfgoed op kicksen eens bij te spijkeren. Een elftal wetenswaardigheden!

ballen animatie

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Jelle Simons

Jelle Simons

Jelle Simons (1979) groeide op in de moeder aller slaapsteden: Capelle aan den IJssel. Deze traumatische ervaring probeert hij nu al 11 jaar te verwerken op de Nieuwe Binnenweg. Studeerde militaire geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Denkt graag na over voetbal en oorlog.

Profiel-pagina
Avatar-Romy-Brand

Romy Brand

Romy Brand is een typische Rotterdamse ontwerper: What you see is what you get. Met veel energie en enthousiasme voor het vak zorg ik voor een ontwerp dat zich uit in sterke vormentaal en kleurgebruik.

Profiel-pagina