Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Het is een belangrijke week voor Feyenoord, met de strijd om de beker én allerlei geruchten over het ontslag van de huidige directie. Maar laten we vooral de presentatie van de Feyenoord City-plannen niet vergeten, vindt Robin van Holst (Red De Kuip).

Kuip_skyline
De Kuip Beeld door: beeld: Ossip van Duivenbode

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Robin van Holst

Robin van Holst

Robin van Holst is bestuurslid van stichting ReddeKuip. Hij onderhoudt de contacten met de journalistiek, beheert de social media-kanalen en gaat langs bij de verschillende belanghebbende groepen. Als hij daarnaast nog tijd over heeft zet hij zich in voor zwembad ’t Zwarte Plasje of probeert hij zijn eigen zaak te runnen.

Profiel-pagina
Ossip

Ossip van Duivenbode

Fotograaf

Ossip van Duivenbode (1981) is architectuurfotograaf. “Architectuur en stedenbouw zijn volledig in mijn bestaan verwikkeld. Als ik door een stad loop, ben ik continu aan het observeren. Wat is de invloed van een gebouw op de omgeving, wat zijn interessante details, hoe verhouden die zich tot de mensen?”

Profiel-pagina