Ga naar de inhoud

Paul Toorop: "Als we op onze muil gaan, dan zien we dat dan wel weer" — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

In het doorgaans zo rustige Blijdorp vrijwel dagelijks je tent leeg verkopen: Paul Toorop (24), zijn vader Leslie (58) en Edward van Dalen (37) van Toko Toorop doen het gewoon. Wat is de succesformule van deze toko en welke rol vervult de onderneming in de buurt? Davine Lambert zocht het uit.

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • Verhip, je hebt gelijk natuurlijk! Excuses, ik was de eindredacteur en topografie is nu eenmaal niet mijn sterkste punt. Maar goed, in Bergpolder je tent leeg verkopen is een gelijke prestatie met Blijdorp. Misschien nog knapper 😉

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam