Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In Sugo, een klein restaurant aan de Aert van Nesstraat, liggen de pizza’s op rij in de etalage. Achterin de zaak ruimt het personeel kopjes en borden op. “Man, dit is goed!” zegt een ober terwijl hij snoept van een stuk pizza. Eigenaar Igor Prkic is buiten druk en probeert verschillende stoeltjes van het pas aangelegde terras uit. Wat eerst een onopvallend hoekje van de straat was, is nu een hippe foodcorner.

Is het Suu-go, of Soe-go?

“Maakt niet uit, Su-ggo, Soe-go, Suu-go. Ik zeg zelf Soe-go.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Davine Lambert

Davine Lambert

Davine Lambert (1991) is gefascineerd door de eigenaardigheden van mensen en hun gedrag. Rotterdammers vindt zij het allermooist. Ze is freelance journalist en schrijft onder andere voor het Algemeen Dagblad.

Profiel-pagina
Annabel-Storm-portret

Annabel Storm

Annabel weet als geen ander: fotograferen is liegen. Alleen al het bepalen van kaders staat gelijk aan het ontkennen of versimpelen van de realiteit. Het is vanwege de verheerlijkende aard van fotografie dat ze het opzichtig bewerken van beelden niet schuwt. Zo maakt ze over elke geklikte foto nog talloze keuzes om bij de kern te komen. Je zou kunnen zeggen dat ze zich bezig houdt met fictieve documentaire-fotografie.

Profiel-pagina