Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Buurman is dankzij een vlag en grote naamborden niet te missen als je het terrein van de Keilewerf oploopt. Gevestigd in een grote loods, ingeklemd tussen Studio Roosegaarde en Praxis, en tegenover het Dakpark in West. Ooit thuishaven van een groothandelaar in sanitair, is de plek inmiddels een blikvanger geworden in het Merwe-Vierhavenskwartier.
Laura Rosen Jacobson (“Ja, dat is gewoon een Nederlandse naam hoor, ik ben niet in Oslo geboren ofzo”) leidt ons rond, een van de drie mensen achter Buurman. In alle hoeken van de ruimte wordt gezaagd, gestikt, gefreesd of ge-wat-dan-ookt.

FLB_20160524_MG_1394-bewerkt
Beeld door: beeld: Florian Braakman

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal (1982) is schrijver en spreker. Geboren op een zondag in het Havenziekenhuis, zoon van Crooswijk. Neuroot en berucht onhandig. Laat geen servies in zijn nabijheid slingeren.

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina