Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Wat kan Rotterdam leren van andere steden? In de serie Alternatieve Zustersteden gaat Vers Beton te rade bij plekken over de hele wereld. In deze editie: Joep Janssen over de stedelijke veerkracht van Ho Chi Minhstad. 

alternatieve-zustersteden-ho-chi-minhstad-mark-van-wijk
Beeld door: beeld: Mark van Wijk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Pasfoto_Joep Janssen

Joep Janssen

Joep Janssen (1977) is een zelfstandig gevestigde consultant, onderzoeker en publicist. Hij woonde vier jaar in Vietnam waar hij een fascinatie ontwikkelde voor deltasteden. In 2015 verscheen zijn boek Leven met de Mekong.

Profiel-pagina
avatar-mark-van-wijk

Mark van Wijk

Illustrator

Met een achtergrond als grafisch ontwerper en een grote interesse in illustratief werk maakt Mark van Wijk dingen graag mooier dan ze zijn. Daarbij is er, wat Mark betreft, altijd wel ergens een grap uit te halen.

Profiel-pagina